Gästlägenhet

Som medlem i föreningen kan du hyra gästlägenheten/föreningslokalen i max 7 dagar i följd men flera gånger på år om så önskas. Gästlägenheten finns på översta våningen i huset och bokning görs på bokningssidan.

Lokalen har WIFI, kyl och frys, kaffe- och vattenkokare, övernattningsmöjligheter (bäddsoffa för 2 personer samt uppblåsbar extramadrass 152 x 203 cm ) och toalett/dusch.

Det kostar 300:-/dygn att hyra lokalen, det gäller även om man bara önskar använda den under dagtid.  Lokalen ska lämnas tillbaka städad och notera att det är ditt ansvar som medlem i föreningen att se till att dina hyresgäster följer husets regler samt städar efter sig. Förbrukningsvaror står hyrestagare själva för.
Styrelsen tillhandahåller nyckel för tillträde till gästlägenheten.

Du måste alltid få bokningen bekräftad av styrelsen innan den är giltig. Du har tillgång till lägenheten från kl 13 på aktuell bokad dag. Nyckeln till gästlägenheten distribueras i ditt postfack. Nyckel lämnas sedan tillbaka senast kl. 11 på avresedagen till det postfack som du fått information om via mejl. Har du frågor angående bokning av lägenheten? Kontakta: styrelsen@nullrensnalen.se

Betalning: Betalning debiteras i efterskott tillsammans med din månadsavgift.
Klicka endast i de dagar då en natt skall tillbringas i lägenheten i nedan formulär.

Kalendern laddas...
-
Ledigt
13
-
Bokad
13
-
Väntar på bekräftelse
·
13
-
Delvis bokad

Tid *

Namn *

E-post *

Lägenhetsnummer *

Telefon

Eventuell kommentar